Menu
header photo

Title

Subtitle

Blog Component

Hoe u uw Chromecast kunt resetten: fabrieksherstel Google's tv-dongle

Het gebruik van Google Chromecast is geweldig, maar moet af en toe opnieuw worden ingesteld. Als het apparaat is vastgelopen of als u naar een nieuw huis verhuist en het wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, moet u een fabrieksreset (FDR) op het apparaat uitvoeren.

How to Reset Your Chromecast: Factory Restore Google's TV Dongle

Hoe Chromecast Gen 1, 2, 3 en 3 Ultra terug te zetten naar de fabrieksinstellingen

Je Google Chromecast kan op twee verschillende manieren worden gereset. De eerste vereist het openen van de Chromecast-app, terwijl de tweede een harde reset van de gadget vereist. De fabricagemethode van het apparaat varieert enigszins tussen het model van de eerste generatie en de apparaten van de tweede en derde generatie. De procedure voor het gebruik van de Google Home-app is hetzelfde op zowel Android als iPhone. Laten we het ontleden.

Hoe Chromecast te resetten (1e generatie)

 

Het resetten van de Chromecast (Gen. 1)-dongle is eenvoudig, maar het vereist een beetje geduld, tenzij je besluit hem opnieuw in te stellen met de Android- of IOS-app.

Reset Chromecast Gen. 1, 2, 3 en 3 Ultra met de Google Home-app (Android/iOS)

 1. Start de "Google Home-app" op uw Android- of iPhone-apparaat.

2 Zoek het specifieke Chromecast-apparaat dat u wilt resetten.

3 Tik op het "tandwielpictogram" (Instellingen) in de rechterbovenhoek.

4 Tik op de "verticale ellips" (drie verticale stippen) om toegang te krijgen tot de opties.

5 Kies "Fabrieksinstellingen herstellen".

6 Bevestig dat u uw apparaat wilt resetten door nogmaals op "Factory Reset" te tikken.

Hoe Chromecast (1e generatie) te resetten met de dongle

 1. Terwijl de Chromecast Gen 1 op de tv is aangesloten, houdt u de zijknop op de dongle 25 seconden of langer ingedrukt, wachtend tot de constant brandende LED rood begint te knipperen.

2 Zodra de LED wit knippert, laat u hem los en de Chromecast zal opnieuw opstarten om het resetproces te voltooien.

Chromecast (Gen 2, 3 en 3 Ultra) resetten met de dongle

Het resetten van een Generatie 1 Chromecast-dongle is redelijk vergelijkbaar met de fabrieksresetopties op Generatie 2 en Generatie 3 Chromecast-dongles. De led-kleuren zijn anders en je hoeft de resetknop niet 25 seconden ingedrukt te houden.

 1. Houd de zijknop ingedrukt wanneer de Chromecast is aangesloten op de tv en de LED oranje brandt.

2 Zodra de LED constant wit wordt, laat u de knop los. De Chromecast zal opnieuw opstarten om het resetproces te voltooien.

Zoals u kunt zien, is het resetten van Google Chromecast eenvoudig, ongeacht hoe u het doet. Onthoud dat een reset ALLE gegevens wist, dus uw aanpassingen en apps van derden zijn voor altijd verdwenen. Als je meer gebruikstips nodig hebt, bekijk dan onze handleiding over het gebruik van Google Chromecast.

Veelgestelde vragen over Chromecast Factory Reset

Moet ik mijn Chromecast terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

De meest voorkomende redenen om een Chromecast terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, zijn problemen met het gebruik ervan of verbindingsproblemen waardoor u uw wifi-netwerk niet kunt bijwerken. Een andere mogelijkheid is dat de oude wifi niet werkt en dat je verbinding moet maken met een nieuwe. Last but not least, als u uw Chromecast aan iemand anders wilt verkopen of geven, moet u de fabrieksinstellingen herstellen.

Er zijn echter enkele eenvoudige technieken voor probleemoplossing die u kunt gebruiken in plaats van de fabrieksinstellingen te herstellen wanneer zich problemen voordoen. U kunt bijvoorbeeld het bestaande netwerk verwijderen en weer toevoegen als u verbindingsproblemen ondervindt.

De Chromecast heeft een gelukkig eenvoudige installatieprocedure. Zelfs als je een fabrieksreset moet uitvoeren, is het niet zo veel gedoe als sommige andere technische apparaten.

Hoe kan ik Chromecast terugzetten naar de fabrieksinstellingen met Google TV?

Omdat het hetzelfde Google TV-besturingssysteem gebruikt als sommige gekozen tv's, verschilt Chromecast met Google TV enigszins van gewone Chromecast-apparaten. Als gevolg hiervan, hoewel Google OS de optie bevat, geeft Google Home deze niet weer.

1. Open eenvoudig de "Instellingen" en ga vervolgens naar "Systeem -> Info -> Fabrieksreset".

Hoe los ik de fabrieksreset op die niet wordt weergegeven in Google Home voor mijn Chromecast?

Je gebruikt een Chromecast met Google TV-model of je smartphone communiceert niet met het standaard Chromecast-apparaat als 'Factory Reset' ontbreekt in de opties in je Home-app. Er zijn twee oorzaken van een communicatiekloof.

1. Zorg er voor alles voor dat uw Chromecast-apparaat en smartphone beide zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk. De optie om uw apparaat opnieuw in te stellen, samen met andere alternatieven, is niet beschikbaar als u niet bent verbonden met hetzelfde wifi-netwerk. Dit omvat ook dezelfde band, zoals 2,4 GHz of 5 GHz.

2. Zorg er vervolgens voor dat de televisie waarop uw Chromecast is aangesloten, ook aan staat. Zet de tv aan en ga naar de ingang die het Chromecast-apparaat activeert.

3. Open vervolgens de Home-app en volg de fabrieksresetprocedures. De optie "Factory Reset" zou moeten verschijnen.

Kortom, de Chromecast weet wanneer de tv aan staat. Als je het uitschakelt, pauzeert Chromecast het afspelen en kan het in de slaapstand gaan. Daarom kan het ook worden losgekoppeld van het draadloze lokale netwerk (WLAN).

Het is tijd om die instructies in praktijk te brengen en er het maximale uit te halen nu u weet hoe u uw Chromecast kunt resetten: Factory Restore Google's TV Dongle. Als u echter vragen heeft of op enig moment vastloopt, kunnen onze technische ondersteuningsmedewerkers u helpen met de procedure. Bel ons team op Google bellen en vraag hen het proces voor u af te handelen. Wij zijn een groep bekwame Google-professionals die 24/7 beschikbaar zijn om hulp en assistentie te bieden.

 

 

 

Hoe verwijder ik mijn PayPal-account zonder in te loggen?

Antwoorden

 • U moet contact opnemen met de klantenservice van PayPal.
 • Dit kunt u telefonisch of per e-mail doen.
 • Wees voorbereid om uw naam, e-mailadres en rekeningnummer door te geven aan de medewerker van de klantenservice.

Hoe verwijder ik mijn PayPal-account definitief?

 • Om uw PayPal-account permanent te verwijderen:
 • Log in op uw PayPal-account.
 • Klik op het pictogram Instellingen boven aan de pagina.
 • Klik op de link Account sluiten onder Accountoverzicht.
 • Volg de instructies om uw account te sluiten.

Hoe dwing ik een PayPal-rekening te sluiten?

U moet de PayPal-website bezoeken en inloggen om een PayPal-account te beëindigen. Nadat u bent ingelogd, selecteert u 'Profiel' in het menu bovenaan het scherm en selecteert u vervolgens 'Account sluiten'. U krijgt de mogelijkheid om alle openstaande transacties te annuleren en u wordt gevraagd om uitleg te geven waarom u uw account opzegt. Klik daarna op de knop "Account sluiten" om het sluiten van uw account te voltooien.

Waarom kan ik mijn PayPal-account niet verwijderen?

U kunt uw PayPal-account sluiten, maar u moet dit telefonisch doen met de klantenondersteuning van PayPal. Al uw geld wordt overgemaakt naar uw bankrekening nadat uw account is geannuleerd.

Kan ik mijn PayPal-account verwijderen en opnieuw beginnen?

Ja, u kunt uw PayPal-account verwijderen en opnieuw beginnen. Als u echter geld op uw account heeft staan, moet u dit opnemen voordat u uw account verwijdert.

Kan ik 2 PayPal-rekeningen hebben?

U kunt meer dan één PayPal-account hebben, ja. Elk account moet echter een speciaal wachtwoord en e-mailadres hebben.

Verwijdert PayPal inactieve accounts?

Ja, na een bepaalde hoeveelheid inactiviteit verwijdert PayPal inactieve accounts. Om ruimte en middelen te maken voor actieve gebruikers is dit gedaan. Door contact op te nemen met de klantenondersteuning van PayPal kunt u eventuele inactieve accounts die u heeft opnieuw activeren.

Kun je een PayPal-rekening opnieuw openen met hetzelfde e-mailadres?

Ja, met hetzelfde e-mailadres kunt u een PayPal-rekening heropenen. PayPal zal u vragen om uw e-mailadres te valideren wanneer u een nieuwe rekening opent. Door het selecteren van de "Wachtwoord vergeten?" link op de inlogpagina, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen als u het bent kwijtgeraakt.

Kan ik 2 PayPal-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres?

Ja, u kunt twee PayPal-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres. U kunt echter slechts één actieve PayPal-rekening tegelijk hebben.

Hoe open ik een nieuwe PayPal-rekening?

Bezoek de PayPal-website en klik op de optie "Aanmelden" om een nieuw PayPal-account aan te maken. Geef uw persoonlijke gegevens op en kies een wachtwoord. U moet ook de gegevens van uw creditcard of bankrekening opgeven.

Kunt u uw PayPal-gebruikersnaam wijzigen?

U kunt uw PayPal-gebruikersnaam wijzigen, ja. Ga hiervoor naar de profielpagina nadat u zich hebt aangemeld bij uw PayPal-account. Selecteer de link Bewerken naast Gebruikersnaam onder de kop Persoonlijke informatie. Klik op de knop Opslaan na het invoeren van de nieuwe gebruikersnaam.

Kan ik met dezelfde kaart nog een PayPal-rekening maken?

U kunt een tweede PayPal-rekening maken met dezelfde kaart, ja. PayPal heeft echter het recht om de tweede rekening te beperken of te sluiten als er problemen zijn met de oorspronkelijke.

Kan ik meerdere PayPal-rekeningen met hetzelfde telefoonnummer hebben?

U kunt hetzelfde telefoonnummer gebruiken om u aan te melden bij meerdere PayPal-rekeningen, ja. Ga naar www.paypal.com en klik op "Aanmelden" om een nieuw account te starten. Uw contactgegevens, inclusief uw telefoonnummer, zijn vereist. Na het aanmaken van uw account kunt u een bankrekening of betaalpas aan uw profiel toevoegen.

Hoewel het handmatig kan worden afgehandeld, raden we aan om het supportteam van Paypal bellen e bellen als je tijd en data wilt besparen.

LEES OOK DEZE BLOG  

http://helpdeskzorg.bravesites.com/entries/general/hoe-lang-duurt-het-voordat-paypal-terugbetaalt-bank--kaarten--enz--

Muziek toevoegen aan je Facebook-profiel en verhaal op iPhone en Android

How to add music to your Facebook profile and story on iPhone and Android

Ik luister graag naar muziek en wanneer ik resonerende harmonieën hoor, wil ik mijn maatjes langs de melodische lijnen leiden. Ik deel op verschillende manieren muziek met mijn volgers en vrienden, maar ik gebruik hier heel graag mijn Facebook-profiel en Stories voor.

Dus als je op mij lijkt, kun je een beetje muziek gebruiken om de mensen te amuseren die je Facebook-profiel controleren. Upload eenvoudig nummers naar uw Facebook-profiel om het proces te voltooien.

De procedure is eenvoudig. Maar hoe benader je het? Als je helemaal doorleest, zal ik het je laten zien. De muziekfunctie is niet beschikbaar in eerdere versies, dus zorg ervoor dat u uw mobiele Facebook-app upgradet voordat u doorgaat.

Muziek toevoegen aan je Facebook-profiel

Open om te beginnen de Facebook-app op je iPhone of Android-telefoon en volg deze stappen:

 • Tik linksboven op je profielpictogram.
 • Scroll naar beneden en tik op Muziek in het gedeelte Berichten.
 • Tik op het +-pictogram in de rechterbovenhoek.
 • Je ziet een lijst met op de gebruiker afgestemde nummers van Facebook-partners.

Tap the cross (+) icon at top-right in Facebook on iPhone

5. Selecteer een nummer (of zoek via de zoekbalk) om het toe te voegen aan je Facebook-profiel.
Je kunt er zoveel toevoegen als je wilt.

6. Tik op het sluitpictogram linksboven om dit menu te sluiten.
Als je klaar bent, zie je de eerder toegevoegde nummers.

Add music to your Facebook profile from iPhone

Alleen wanneer je nummers aan je profiel vastmaakt, zijn ze zichtbaar voor je vrienden en volgers. Onthoud dat je maar één nummer tegelijk kunt vastzetten. Op Facebook, nieuwe muziek vastzetten op je profiel:

Muziek vastzetten op je Facebook-profiel

Alleen wanneer je nummers aan je profiel vastmaakt, zijn ze zichtbaar voor je vrienden en volgers. Onthoud dat je maar één nummer tegelijk kunt vastzetten. Op Facebook, nieuwe muziek vastzetten op je profiel:

1. Tik op Muziek in je Facebook-profiel.
Je ziet een lijst met nummers die je eerder hebt toegevoegd.
2. Tik op het pictogram met de drie stippen naast een nummer → selecteer Vastmaken aan profiel.
3. Druk nu op de pijl terug linksboven om naar je profiel te gaan.
Je ziet het vastgezette nummer direct onder je naam. Iedereen die je Facebook-profiel bezoekt, kan tikken om het nummer via Facebook af te spelen.

How to pin music to your Facebook profile

Een nummer losmaken van je Facebook-profiel

 1. Tik op het pictogram met de drie stippen naast het vastgezette nummer.
 2. Selecteer Losmaken van profiel.

How to unpin a song from your Facebook Profile

Speel nummers af die je aan je Facebook-profiel hebt toegevoegd

1 Ga vanuit je Facebook-profiel naar Muziek.

2 Tik op een nummer uit de nummers die je eerder hebt toegevoegd om af te spelen.
Opmerking: de ingebouwde muziekspeler van Facebook speelt alleen een voorbeeld van het geselecteerde nummer af, maar je kunt naar het nummer blijven luisteren via een speciale muziekstreaming-app zoals Spotify.

3 Om het volledige nummer af te spelen:

 1. Raak overal in de muziekspeler aan.
 2. Tik linksboven op Volledig nummer afspelen.
 3. Selecteer een muziekspeler (bijv. Spotify) uit de aangeboden opties.
 4. Tik op Openen als daarom wordt gevraagd om de muziek-app van Facebook te openen.

Play songs you’ve added to your Facebook profile

Waarom kun je geen nummers toevoegen aan je Facebook-profiel?

Mogelijk kunt u om verschillende redenen de functie Muziek in uw mobiele Facebook-app niet gebruiken. Als uw Facebook-versie verouderd is, ziet u deze functie waarschijnlijk niet. Zoek naar updates in de Play Store of de App Store (als je Android gebruikt).

Bovendien beweert een bericht op Facebook's Media-pagina dat de muziekfunctie in 30 verschillende landen is geïntroduceerd. Hoewel het bedrijf deze functie blijft uitbreiden naar andere landen, is uw locatie waarschijnlijk nog niet van toepassing.

Voeg muziek toe aan je Facebook-verhaal

Je kunt deuntjes van de site gebruiken om je Facebook-verhaallezers te verlevendigen, naast het toevoegen van muziek aan je profiel. Het is interessant dat je zelfs de songtekst kunt bekijken. Om je Facebook-verhaal muziek te laten hebben:

 1. Open de Facebook-app en tik op de banner Verhaal maken.

 2. Tik vervolgens bovenaan op de muziekbanner.
 3. Tik op een nummer uit de lijst om het aan je verhaal toe te voegen.
 4. Tip: Gebruik de zoekbalk om naar een specifiek nummer te zoeken of tik op een tag bovenaan om nummers op categorie te zoeken.

Add music to your Facebook story

4 Optioneel: Om songteksten toe te voegen, selecteert u een nummer met een LYRICS-label.
5 Tik ten slotte op Share to Story rechtsonder om het te posten.

Daarom gaan we in dit artikel dieper in op de acties die ondernomen kunnen worden om muziek toe te voegen aan je Facebook-profiel en verhaal op iPhone en Android. Dus als u op zoek bent naar informatie van deze aard, lees dan het artikel tot het einde door. Neem contact op met onze technische ondersteuningsspecialisten op Facebook bellen en vraag hen om de nodige procedures uit te voeren om het bestand succesvol te migreren als u iemand bent met een niet-technische achtergrond of als u niet zeker weet of u de processen handmatig moet uitvoeren.

 

 

Hoe YouTube Premium op te zeggen

Wat te weten

 • Op YouTube.com: Selecteer je profielfoto en selecteer vervolgens Betaalde lidmaatschappen > Lidmaatschap beheren > Lidmaatschap annuleren.

 • Geef een reden van vertrek op (dit is optioneel) en bevestig de annulering.

 • In de mobiele app: Ga naar Profiel > Betaalde lidmaatschappen > YouTube Premium > Beheren > Lidmaatschap opzeggen.

Hoewel veel kijkers genieten van de verschillende voordelen van YouTube Premium, is het niet voor iedereen weggelegd. Lees in dit bericht hoe u uw lidmaatschap kunt beëindigen.

Afmelden van YouTube Premium op internet

Zolang je bent aangemeld bij je YouTube-account, kun je je YouTube Premium-lidmaatschap opzeggen via elke webbrowser op je smartphone, tablet of computer. Dit is hoe:

 • Ga naar YouTube voor betaalde lidmaatschappen.
 • Selecteer Lidmaatschappen beheren.
 • Klik op Deactiveren.
 • Klik op Doorgaan om te annuleren.
 • Mogelijk wordt je gevraagd waarom je YouTube Premium opzegt. Selecteer uw reden en klik op Volgende.

Cancelling YouTube Premium on the YouTube website.

6. U wordt gevraagd om uw annulering te bevestigen. Selecteer Ja, Annuleren om je YouTube Premium-lidmaatschap te beëindigen en terug te keren naar een gratis YouTube-account.

Hoe YouTube Premium op mobiel te annuleren

Je kunt je YouTube Premium-abonnement ook opzeggen met de officiële YouTube-apps voor iOS of Android. De stappen lijken erg op de webversie.

 1. Open de YouTube-app op je iOS- of Android-smartphone of -tablet.
 2. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.

Cancelling YouTube Premium on mobile.

3 Selecteer Betaalde lidmaatschappen.

4 Tik onder YouTube Premium op Beheren.

5 U wordt gevraagd een link te openen in een webbrowser-app. Selecteer Openen naast de browser die je wilt gebruiken.

Cancelling YouTube Premium on mobile.

6 Je geselecteerde internetbrowser zou de mobiele webversie van je betaalde lidmaatschappen moeten openen en laden. Selecteer onder YouTube Premium Lidmaatschap annuleren.

7 Selecteer Ja, annuleren om je opzegging van YouTube Premium te bevestigen.

Wat doet YouTube Premium?

YouTube Premium biedt een aantal voordelen die je verliest zodra je je lidmaatschap opzegt, waaronder:

Kijken zonder advertenties: YouTube Premium-abonnees zien tijdens het gebruik van YouTube geen banneradvertenties of pre-, mid- of postroll-videoadvertenties.

Offline bekijken: mensen met een YouTube Premium-lidmaatschap kunnen enkele video's downloaden om ze op een later tijdstip te bekijken.

YouTube Originals: onbeperkte toegang tot tv-series, specials en films die exclusief zijn gemaakt voor YouTube Premium-abonnees. Een voorbeeld hiervan is de vervolgserie van Karate Kid, Cobra Kai.

Afspelen op de achtergrond: betalende abonnees kunnen nog steeds naar YouTube-video's en -muziek luisteren met de app geminimaliseerd op hun apparaat.

YouTube Music Premium: toegang tot de muziekbibliotheek van YouTube Music, volledig advertentievrij en met offline luisteropties.

De reguliere YouTube-apps voor smartphones, tablets en gameconsoles worden gebruikt om toegang te krijgen tot YouTube Premium-content. Er is geen YouTube Premium-app.

We zijn nu aan het einde van het essay en we verwachten dat de lezer met behulp van de bovenstaande tips YouTube Premium kan annuleren. Aan de andere kant wordt geadviseerd om contact op te nemen met onze technische staf van Youtube bellen als de gebruiker fouten tegenkomt of op enig moment vastloopt. Wij zijn een groep gekwalificeerde YouTube-experts die de klok rond werken om de beste ondersteuning te bieden voor problemen met betrekking tot YouTube. Stel dus gerust al je vragen aan ons team en laat ze je helpen.

Een YouTube-video vinden zonder de naam te kennen

 

Zelfs de grootsten onder ons hebben het gedaan: een bizarre of grappige YouTube-video gevonden, vergeten er een bladwijzer voor te maken en vervolgens de website gesloten. Oeps! Is er een magische methode om het terug te vinden als je je alleen vage details kunt herinneren? Het is waarschijnlijk dat de video is opgeslagen in je YouTube-activiteit als je deze hebt bekeken terwijl je was aangemeld bij je Google- of YouTube-account. Bovendien kunt u de ingebouwde zoekfilters op YouTube gebruiken om de resultaten te verfijnen op basis van de gegevens die u zich wel herinnert. Deze wikiHow laat zien hoe je een YouTube-kanaal of -video kunt vinden zonder de naam te kennen.

Methode 1 Uw YouTube-videogeschiedenis controleren

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Ga in een webbrowser naar https://myactivity.google.com. De kans is groot dat je de YouTube-video die je zoekt in je geschiedenis zult ontdekken als je deze hebt bekeken terwijl je verbonden was met je Google-account.

 • U wordt gevraagd om in te loggen op uw Google-account als u dat nog niet heeft gedaan. Gebruik bij het inloggen hetzelfde account dat u gebruikt om YouTube te bekijken.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 2


2 Klik of tik op YouTube-geschiedenis. Het staat in het eerste deel.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 3

3 Zorg ervoor dat YouTube-geschiedenis is ingeschakeld. Je kunt je bekeken video's in dit gedeelte vinden als je een vinkje ziet in een cirkel naast of naast 'YouTube-geschiedenis' en het vak 'Inclusief de YouTube-video's die je bekijkt' is gecontroleerd.

 • Als dat niet het geval is, kunt u proberen uw browsergeschiedenis te controleren: druk gewoon op Control + H op een pc of Command + H op een Mac om het te openen.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 4

4 Tik of klik op Activiteit beheren. Het staat bijna onderaan de pagina.

 • Klik of tik op Activiteit beheren. Het staat bijna onderaan de pagina. Er verschijnt een lijst met YouTube-video's die je hebt bekeken terwijl je was ingelogd op je account.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 5

5 Zoek de video in je geschiedenis. Je kunt nu door de resultaten bladeren om de video te vinden die je zoekt.

 • Als je je herinnert op welke dag je de video hebt bekeken, kun je klikken of tikken op Filteren op datum in de linkerbovenhoek van de zoekresultaten en een datum selecteren.
 • U kunt ook het veld 'Zoek uw activiteit' bovenaan gebruiken om te zoeken naar details of trefwoorden die u zich misschien herinnert.

Methode 2 Zoekfilters gebruiken

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 6

1. Start YouTube. Gebruik de zoekfilters van YouTube om je te helpen een video te vinden als je de titel niet meer weet of deze niet in je geschiedenis kunt vinden. Open de YouTube-app op je telefoon of tablet of log in op https://www.youtube.com op je computer om aan de slag te gaan.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 7

2 Zoek naar de dingen die je je wel herinnert. Typ wat u zich herinnert in het zoeksymbool of veld bovenaan de pagina door erop te klikken of erop te tikken. Dat is een begin, al is het maar 'dame die in het rood zingt'. Er verschijnt een lijst met resultaten wanneer u op Enter of Return drukt (of op de zoektoets tikt).

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 8

3 Tik of klik op het pictogram Filters. Op een computer bevindt het zich in de linkerbovenhoek; op een telefoon of tablet staat deze rechtsboven. Zoek naar de drie schuifregelaars in het pictogram.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 8

4 Kies Video uit de lijst "Type". Hiermee wordt YouTube geïnstrueerd om afspeellijst- en kanaalresultaten te negeren en alleen zoekresultaten weer te geven die video's zijn.

In plaats van een specifieke video te selecteren, kun je Kanaal selecteren om naar een bepaald YouTube-kanaal te zoeken.

 • Als je de video niet kunt vinden, kun je Playlist later nog een kans geven. Het is waarschijnlijk dat iemand een actuele afspeellijst heeft gemaakt met de titel 'vrouwelijke vocalisten' met de video die je zoekt.
 • Als je hier klaar bent, ga je terug naar de lijst Filters.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 10

5. Selecteer de duur van de video die je zoekt. Selecteer Meer dan 20 minuten als je zeker weet dat de video langer was. Kies anders Minder dan 4 minuten als de video erg kort was, of 4 – 20 minuten als het iets langer was. Hiermee worden de resultaten gefilterd om alleen video's van het geselecteerde formaat weer te geven.

 • Als u de lengte niet meer weet, kiest u voor nu een willekeurige optie - u kunt het filter later wijzigen als dit niet de juiste resultaten oplevert.
 • Klik of tik nogmaals op het pictogram Filters om terug te keren naar de filterlijst.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 11

6 Kies de datum waarop de video is gepost. Kies een van de opties onder 'Uploaddatum' als de video onlangs is geüpload. Als je op zoek bent naar een gloednieuwe video, moet je waarschijnlijk de standaardselectie wijzigen van Altijd naar Vandaag, Deze week, Deze maand of zelfs dit jaar. Dit verfijnt de bevindingen verder.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 12

7 Kies alle kenmerken die u zich kunt herinneren. U kunt de resultaten filteren voor video's met ondertiteling/CC, live video's of 3D-effecten met behulp van de opties in het gedeelte "Functies" van het gebied Filters.

 • Kies niets uit deze lijst als je alleen een standaard YouTube-video wilt zonder extra's.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 13

8. Sorteer uw resultaten. Deze optie bevindt zich aan het einde van het paginagebied Filters op een computer en bovenaan het gebied Filters op een telefoon of tablet. U kunt uw nieuw gefilterde zoekresultaten nu sorteren op relevantie, datum, beoordeling of aantal weergaven. Hopelijk helpt dit je om te vinden wat je zoekt!

 • Als de video erg populair was, kan sorteren op aantal weergaven handig zijn. Bovenaan de lijst worden de populairste video's weergegeven die voldoen aan je zoekcriteria.
 • Sorteren op uploaddatum kan ook handig zijn als de video onlangs is gedeeld.

Methode 3 Google Zoeken gebruiken om video's te vinden

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 14

1 Open uw webbrowser en ga naar https://www.google.com. In het geval dat YouTube-filters niet effectief waren, kunt u deze mogelijk vinden door de informatie die u zich herinnert in te voeren in een Google-zoekopdracht. Als er andere mensen zijn die op zoek zijn naar dezelfde film, kunnen hun vragen op een forum of website in uw zoekresultaten verschijnen.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 15

2 Schrijf enkele details uit de video op die in je opkomen. Waar ging het over in de video? Was het muziek uit een bepaald tijdperk of genre? U kunt gemakkelijker vinden wat u zoekt door een paar trefwoorden in te voeren die verband houden met de video.

 • U kunt bijvoorbeeld zoeken naar '80s music cartoon Animation YouTube' als de video die u zoekt een animatie is op elektronische muziek met een jaren 80-gevoel.

Image titled Find a YouTube Video Without Knowing the Name Step 16

3. Druk op het vergrootglas om het zoeken te starten. Video's verschijnen vaak bovenaan de resultatenpagina wanneer uw zoekresultaten worden weergegeven. Door de optie Video's bovenaan de resultatenpagina te selecteren, kunt u de resultaten ook filteren zodat ze alleen video's tonen.

 • Probeer zinnen uit de video op TikTok, Twitter en Instagram te zoeken om te zien of je het daar kunt vinden als je het niet op YouTube kunt vinden. Wie weet heeft iemand op een van deze netwerken de video daar ook gedeeld.
 • Je kunt ook een Reddit-thread proberen, zoals r/helpmefind of r/tipofmytongue, waar mensen hulp zoeken bij het vinden van dingen.

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou je er goed aan doen om hetzelfde de volgende keer alleen te doen. Mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan kun je zonder twijfel contact opnemen met de Youtube bellen Klantenservice. En de monteurs zijn er direct om je verder te begeleiden met de meest geschikte oplossingen

Hoe sommige Instagram-opmerkingen tegelijk te verwijderen

Elke reactie op Instagram in één keer verwijderen -- Sommigen van ons hadden iets op Instagram kunnen publiceren dat reacties verwelkomde. Je moet de opmerkingen verwijderen omdat ze onbeleefd of iets dergelijks leken. Als gevolg hiervan moet u elke opmerking één voor één verwijderen. Toch is er goed nieuws. U kunt een paar opmerkingen tegelijk verwijderen, zodat u dit niet één voor één hoeft te doen. Maar hoe kunnen we dat bereiken? Maak je geen zorgen; Ik zal in de volgende paragraaf volledig uitleggen hoe je dit kunt bereiken. Het is echter vrij eenvoudig voor uw spoiler.

Hier zijn de stappen om enkele Instagram-opmerkingen tegelijk te verwijderen:

 1. Start Instagram op je telefoon.
 2. Als je nog niet bent ingelogd, log dan eerst in op je account.
 3. Open een bericht van jou met daarin enkele opmerkingen.
 4. Tik nu op de knop met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.

How to Delete Some Instagram Comments at Once

5. Tik vervolgens op Reacties beheren.

How to Delete Some Instagram Comments at Once

6. Markeer daarna de opmerkingen die u wilt verwijderen. Je kunt maximaal 25 reacties markeren.
7. Tik op de optie Verwijderen.

How to Delete Some Instagram Comments at Once

8. Vervolgens ziet u een bevestigingspop-up, tik op Reacties verwijderen.

How to Delete Some Instagram Comments at Once

Ik ben klaar nu. Ik hoop oprecht dat je deze tutorial nuttig vindt. Stel je vrienden voor om dit essay te lezen, zodat ze bereid zijn om hetzelfde te doen als dat nodig is. Als je niet kunt doen wat je van plan bent, is ons advies om ons Instagram-klantenservicenummer Nederland Instagram bellen te bellen. Dit is uw beste keuze omdat hun team u zal helpen het probleem in de kortste tijd op te lossen. Afgezien van dit probleem, kunt u contact opnemen met Instagram-ondersteuning Nederland om elk probleem met betrekking tot emails.u op te lossen.

Lees ook deze blog 

Stappen voor het maken van Instagram-advertenties voor beginners

 

 

 

 

Hoe u uw oude telefoon kunt verwijderen van Google Play

De Google Play Store stelt een lijst samen van uw apparaten in de loop van de tijd. Als u naar deze lijst kijkt, ontdekt u misschien dat de helft van de items apparaten zijn die u niet meer gebruikt (of niet meer bezit) of een gadget van een vriend waarop u zich ooit hebt aangemeld. Dit levert niet veel schade op, maar we zullen u leren hoe u uw huidige apparaten in uw Google Play Store-apparaatlijst kunt houden als u wilt dat de lijst nauwkeurig en actueel is.

Apparaten verwijderen in Google Play

1. Open de Google Play Store in uw webbrowser en klik op het kleine tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op het submenu met de naam Instellingen.

2. U ziet nu de pagina Mijn apparaten waar uw apparaatactiviteit in Google Play wordt vastgelegd. Je ziet alle apparaten waarmee je ooit hebt ingelogd op Google Play, en een paar details aan de rechterkant van elk apparaat.

Google Play Store Devices

3. Door de vakjes onder Zichtbaarheid aan of uit te vinken, kunt u beslissen of het specifieke apparaat al dan niet in menu's moet worden weergegeven.

4. Selecteer Bewerken om elk van uw apparaten een aparte naam te geven. De Play Store vermeldt standaard een groot aantal apparaten als Onbekend apparaat. U kunt snel identificeren welke smartphone of tablet het is door er een bijnaam aan te geven.

5. Om uw wijzigingen op te slaan na het hernoemen van apparaten, klikt u op het Update-pictogram helemaal rechts. Aangezien deze wijzigingen globaal zijn, zijn ze nu van toepassing op alle Google-services. Dit houdt in dat de naam van elk van uw zichtbare apparaten wordt gewijzigd in de Android-apparaatbeheerder, de lijst met Play Store-compatibele apparaten en andere plaatsen.

play store my devices3

En dat is het, je bent klaar. Zo eenvoudig is het om uw apparaatoverzicht op te ruimen en te reorganiseren, zodat u snel en eenvoudig de juiste smartphone of tablet kunt vinden in Google Play.

We gaan ervan uit dat u, aangezien u dit bericht leest, probeert te achterhalen hoe u uw oude telefoon van Google Play kunt verwijderen. Ons Expert-team schetst de oorzaken en oplossingen voor het probleem. Je kunt de fout corrigeren door je aan de instructies van deze blog te houden of je kunt de professionals het voor je laten doen. Bel het gratis nummer Google bellen, dat 24/7 open is voor uw ondersteuning.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe u uw PayPal-wachtwoord kunt resetten

Om online winkelen en geldoverboekingen gemakkelijker te maken, slaat PayPal een schat aan gevoelige persoonlijke en financiële gegevens op. Daarom moet u waarschijnlijk uw best doen om het wachtwoord van uw account te onthouden. Maar als dat niet lukt, kun je als volgt weer inloggen op je account.

Uw PayPal-wachtwoord opnieuw instellen:

 • Ga naar www.paypal.com en klik op Inloggen.
 • Klik op E-mail of wachtwoord vergeten?
 • Typ uw e-mailadres in en voltooi de beveiligingscontrole.
 • Selecteer een primaire accountverificatiemethode.
 • Verifieer uw account.
 • Selecteer een secundaire accountverificatiemethode.
 • Verifieer uw account opnieuw.
 • Kies een nieuw wachtwoord.

Zoals we eerder hebben vermeld, moet PayPal zijn beveiliging handhaven om de privégegevens van zijn gebruikers te beschermen, dus de procedure voor het wijzigen van uw wachtwoord is behoorlijk lang. Dit maakt het voor online criminelen moeilijker om toegang te krijgen tot de accounts van andere mensen, hun wachtwoorden naar believen in te voeren en hun persoonlijke en financiële gegevens te stelen. Het volledige proces wordt hieronder weergegeven, van begin tot eind.

Gedetailleerde instructies voor wat u moet doen als u uw PayPal-wachtwoord bent vergeten

1. Probeer in te loggen op PayPal.

Ga naar www.paypal.com en klik op Inloggen in de rechterbovenhoek.

2. Verzoek om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Wanneer het inlogscherm verschijnt, klikt u op Uw e-mail of wachtwoord vergeten?

3. Voer uw e-mailadres in en doorloop de veiligheidscontrole.

Klik in het vak met het label "E-mailadres" en typ het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u aan te melden voor PayPal. Klik vervolgens in het vak met het label "Voer de code in" en typ de vervormde cijfers en letters die u in de afbeelding boven het vak ziet. Klik vervolgens op Doorgaan.

4. Selecteer een methode om uw PayPal-rekening te verifiëren.

U moet uw account verifiëren voordat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Klik op het vervolgkeuzemenu met het label Selecteer een verificatiemethode en selecteer een van de opties. Voor de doeleinden van deze zelfstudie selecteren we e-mail. Klik vervolgens op Doorgaan.

5. Voer de verificatiecode in.

Log in op uw e-mailprogramma. Zoek en klik op de PayPal-e-mail met het onderwerp 'Verificatiecode om PayPal-wachtwoord opnieuw in te stellen'. Keer terug naar het onderstaande scherm nadat u het verificatienummer hebt gevonden dat daar is afgedrukt. Typ het nummer en klik in het vak "Verificatiecode". Klik daarna op Doorgaan.

6. Selecteer een tweede methode om uw PayPal-rekening te verifiëren.

Voordat u uw wachtwoord kunt wijzigen, moet u uw PayPal-rekening opnieuw valideren. Selecteer een van de resterende keuzes door op het vervolgkeuzemenu met het label Selecteer een secundaire verificatiemethode te klikken. We kiezen deze keer voor een automatisch gesprek. Klik daarna op Doorgaan.

7. Voer de tweede verificatiecode in.

Op het telefoonnummer dat u heeft opgegeven bij het aanmelden voor PayPal, wordt u gebeld. Beantwoord het en voer desgevraagd de vier nummers in die op het huidige scherm worden weergegeven met behulp van het toetsenblok op uw telefoon (hoewel niet de nummers die worden weergegeven in de onderstaande schermafbeelding; de uwe zullen waarschijnlijk anders zijn). Zodra je dat hebt gedaan, laat je PayPal weten dat je je account telefonisch hebt gevalideerd door het vakje ernaast aan te vinken. Druk tot slot op Doorgaan.

8. Voer een nieuw wachtwoord in.

Ten slotte moet u een nieuw wachtwoord kiezen om uw PayPal-rekening mee te beveiligen.

Klik in het vak met het label "Voer een nieuw wachtwoord in" en typ het wachtwoord in dat u vanaf nu wilt gebruiken om uw PayPal-account te beveiligen. Klik vervolgens in het vak met het label "Bevestig uw nieuwe wachtwoord" en typ een kopie van het nieuwe wachtwoord dat u zojuist hebt gekozen. Sluit af door op Doorgaan te klikken.

Reset uw PayPal-wachtwoord van verschillende geteste oplossingen van onze experts. Bestudeer handmatig de technische secties van het document, of delegeer de moeizame taak aan het Paypal bellen Support-team. In het laatste scenario hoeft u alleen maar hun gratis nummer te bellen.

 

 

Hoe u uw geüploade video's op YouTube kunt controleren en beheren

We uploaden graag video's op YouTube. Sommige mensen uploaden openbare video's zodat ze het hele woord kunnen zien, en anderen geven er de voorkeur aan om privé- en persoonlijke video's te uploaden om met slechts een selecte groep mensen te delen. Als je niet weet wat je video-instellingen zijn, controleer ze dan om er zeker van te zijn dat je je video's alleen deelt met je beoogde publiek.

Deel 1 Je video's vinden

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 1

1 Klik op "Aanmelden" op de YouTube-pagina nadat u deze hebt geopend. Om toegang te krijgen tot uw YouTube-pagina, voert u https://www.youtube.com in een webbrowser in. Klik in de rechterbovenhoek op Aanmelden als u nog niet bent ingelogd.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 2

2 Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt opgegeven, selecteert u 'Aanmelden'. Klik op Aanmelden nadat u uw e-mailadres of de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Google-account hebt ingevoerd.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 3
3 Klik op de afbeelding van uw profiel. De afbeelding die u voor uw account heeft gekozen, staat in de ronde afbeelding in de rechterbovenhoek. Het profielmenu wordt hierdoor verbreed.

 • Het toont een gekleurde cirkel met uw initiaal in het midden als u geen afbeelding hebt gekozen om als uw profielfoto te dienen.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 4

5 Klik op Video's. Het is de tweede optie in het zijbalkmenu aan de linkerkant. Hiermee wordt een lijst met je video's weergegeven.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 6

6 Bekijk elke video die je hebt gepubliceerd. De lijst met al je video's wordt weergegeven in de middelste kolom. De rechterkolom geeft aan of een video openbaar of privé is en de datum waarop deze is geüpload. het aantal views, opmerkingen, likes en dislikes die een video heeft gekregen.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 7

7 Klik op een videotitel. Hierdoor worden de videodetails weergegeven.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 8

8 Klik op Analyse. Het is de tweede optie in de zijbalk aan de rechterkant. Dit toont diepgaande analytische gegevens voor de video.

 • Het tabblad Overzicht bovenaan geeft algemene informatie over een video weer, waaronder kijktijd, weergaven, abonnees, kijkersloyaliteit, leuk/niet leuk en de laatste activiteit.
 • Het tabblad Kijkers bereiken geeft grafieken weer die laten zien hoe vaak uw videominiatuur aan kijkers is getoond (vertoningen) en hoeveel klikken het resultaat zijn van kijkers die uw miniatuur zien (doorklikvertoningen), weergaven en unieke kijkers, evenals welke bronnen uw videoverkeer vandaan komt.
 • Op het tabblad 'Interesse kijkers' wordt de totale kijktijd weergegeven sinds de video is geüpload en de gemiddelde kijktijd voor de video.
 • Op het tabblad Opbouw en doelgroep worden demografische informatie over uw kijkers weergegeven, evenals de gemiddelde weergaven per kijker.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 9

9 Klik op Image titled Android7arrowback.png. Als je klaar bent met het beoordelen van je video, klik je op de pijl-terug naast de videotitel boven aan het scherm. Hiermee ga je terug naar de videolijst in YouTube Studio.

Deel 2 De instellingen van een video bewerken

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 10

1 Klik op de pagina Video's in YouTube Studio op een videotitel (bèta). Volg de instructies in deel 1 van deze handleiding om toegang te krijgen tot de videolijst op de YouTube Studio-bètapagina. Klik vervolgens op de titel van de video die je wilt wijzigen. De details van je video worden hier getoond.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 11

2 Typ een nieuwe titel in het vak Titel. In het eerste vak in de videodetails wordt de videotitel weergegeven. Typ een nieuwe titel in dit vak om de videotitel te wijzigen.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 12

3 Typ een nieuwe beschrijving in het vak Beschrijving. De filmbeschrijving wordt weergegeven in het tweede vak onder het videotitelvak. Voer in dit gebied een beknopte beschrijving van uw video in.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 13

4 Kies een andere miniatuurafbeelding door een van de keuzes te selecteren. De omslagfoto waarop mensen klikken om toegang te krijgen tot uw video is de miniatuurafbeelding. U kunt een van de verschillende frames uit uw video kiezen in het vak "Miniatuur" om als uw miniatuurafbeelding te gebruiken. U kunt ook op Aangepaste miniatuur klikken om een foto naar keuze te uploaden .

 • Aangepaste miniaturen mogen niet groter zijn dan 2 MB.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 14

5. Voeg videotags toe. Trefwoorden met verbonden mensen worden tags genoemd. Wanneer gebruikers deze termen in een Google-zoekopdracht typen, helpen ze mensen bij het vinden van uw film. U voert uw tags of trefwoorden in het vak "Tags" onderaan het scherm in. Door een komma tussen elke tag te plaatsen, kunt u er meerdere toevoegen.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 15

6 Klik in het vak Zichtbaarheid op. Je kunt kiezen uit drie verschillende zichtbaarheidsinstellingen voor je video. De drie zichtbaarheidsniveaus zijn als volgt:

 • Openbaar: met deze optie kan iedereen je video bekijken en delen op YouTube.
 • Privé: met deze optie kunnen alleen jij en mensen met wie je een video deelt, je video bekijken.
 • Verborgen: met deze instelling wordt je video niet weergegeven in de lijst met video's wanneer YouTube-bezoekers je kanaal bezoeken, maar kan iedereen met de video-URL deze nog steeds bekijken. Het vak Zichtbaarheid bevindt zich boven het vak met de video-URL. Klik op het pictogram dat lijkt op een stapel papieren om de link te kopiëren.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 16

7 Klik op Geavanceerd. Dit is het tweede tabblad bovenaan de detailpagina. Hiermee worden meer video-instellingen weergegeven die u kunt wijzigen.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 17

8 Klik op Opnamedatum en selecteer een datum. Om een ​​opnamedatum voor de video in te stellen, klikt u op het vakje met het label "Opnamedatum" en gebruikt u vervolgens de kalender om de datum te selecteren waarop de video is opgenomen.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 18

9 Voeg een videolocatie toe. Als je een locatie aan de video wilt toevoegen, typ je deze in het vak 'Locatie'.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 19
 
10 Selecteer een categorie. Als u de categorie voor de video wilt wijzigen, klikt u op het vak met het label 'Categorie' en selecteert u een categorie in het pop-upmenu.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 20

11 Selecteer een videotaal. Om de videotaal te selecteren, klikt u op het vakje met het label "Taal" en selecteert u de taal waarin de video is opgenomen in het vervolgkeuzemenu.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 21

12 Selecteer een ondertitelingscertificaat. Als je video een specifieke ondertitelingscertificering heeft, klik je op het vakje 'Ondertitelingscertificering' en selecteer je de ondertitelingscertificering in de lijst in het vervolgkeuzemenu.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 22

13 Vink "Alle opmerkingen toestaan" aan of uit. Als je geen reacties op je video wilt toestaan, scrol je omlaag en schakel je het selectievakje naast 'Alle reacties toestaan' uit.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 23

14 Selecteer welke reacties je wilt toestaan ​​en hoe je ze op je video wilt sorteren. Klik op het vakje onder het selectievakje 'Alle opmerkingen toestaan' om te selecteren welk type opmerkingen u wilt toestaan. Er zijn drie opties die u kunt selecteren. Deze zijn als volgt:

 • Allemaal:. Met deze optie kunnen alle opmerkingen worden geplaatst
 • Goedgekeurd: met deze optie kunnen alleen opmerkingen worden geplaatst die zijn goedgekeurd door een beheerder.
 • Toestaan, behalve voor mogelijk ongepaste opmerkingen: dit filtert alle opmerkingen die godslastering of grof taalgebruik kunnen bevatten.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 24

15 Vink "Gebruikers kunnen beoordelingen voor deze video" aan of uit. Schakel dit selectievakje uit als je niet wilt dat kijkers de beoordelingen voor de video zien.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 25

16 Vink "Leeftijdsbeperkingen inschakelen" aan of uit. Vink dit vakje aan als je niet wilt dat kijkers ouder dan 18 jaar de video bekijken.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 26

17 Vink "Sta insluiten toe" aan of uit. Schakel dit selectievakje uit als u niet wilt dat andere gebruikers deze video op hun websites of forumberichten insluiten.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 27

18 Vink "Publiceren naar abonnementsfeed" aan of uit. Hierdoor kan je video worden gepost naar gebruikers die zich op je kanaal hebben geabonneerd en worden ook degenen op de hoogte gesteld die ervoor hebben gekozen om meldingen te ontvangen.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 28

19 Vink "Deze video bevat betaalde promotie" aan of verwijder het vinkje. Als je video inhoud van een sponsor, productplaatsing of een aanbeveling bevat, vink je dit vakje aan.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 29
 
20 Vink "Help me kijkers te informeren over betaalde promotie" aan of uit. Dit voegt een onthulling toe aan de video.
Dit kan vereist zijn door de toepasselijke wetgeving in uw regio.

Image titled Check and Manage Your Uploaded Videos on YouTube Step 30

21 Klik op Opslaan. Dit is de blauwe knop in de rechterbovenhoek. Hiermee worden alle wijzigingen opgeslagen die je in je video-instellingen hebt aangebracht.

De hierboven beschreven technieken kunnen door gebruikers worden gebruikt om uw geüploade video's op YouTube te controleren en te beheren. We bieden eenvoudig te gebruiken oplossingen. U kunt het gebruiken om het probleem op te lossen. als je de oplossingen niet in de praktijk kunt brengen. Daarvoor hebben gebruikers online ondersteuning nodig. Onze experts beantwoorden uw probleem op het adres Youtube bellen dat we hier hebben vermeld voor YouTube-ondersteuning. Experts zullen uw probleem probleemloos oplossen via online ondersteuning en u door stapsgewijze procedures leiden.

 

 

 

 

 

 

Eenvoudige stappen om in meerdere Facebook-groepen tegelijk te posten

post in multiple facebook groups at once

We bieden instructies voor het gelijktijdig plaatsen van berichten in verschillende Facebook-groepen.

Iedereen wil online aanwezig zijn, van kleine bedrijven tot grotere bedrijven. Vooral merken richten zich op het potentieel van Facebook-groepen.

Groepen maken nuttige gebruikersinteracties mogelijk, in tegenstelling tot fanpagina's, die verschillende beperkingen hebben. Bovendien kunnen merken zich richten op een zeer gericht publiek met behulp van Facebook-groepen.

post in multiple facebook groups at once 1

Door tijdgebrek of andere factoren kan het voor veel merken echter een uitdagende en onpraktische onderneming zijn om in veel groepen aanwezig te zijn.

We hebben je in dit stuk wat advies gegeven dat je zal helpen je online zichtbaarheid te vergroten door tegelijkertijd op verschillende communities te posten.

Hoe post je in meerdere Facebook-groepen tegelijk?

Facebook staat berichten toe aan groepen via apps van derden. De groep moet echter verbonden zijn met die specifieke app via de instellingen.

Als u de groepsbeheerder bent, kunt u deze stappen volgen.

 • Log eerst in op uw Facebook-profiel.
 • Log in op het account van de app.
 • Klik vervolgens op de Facebook-knop die u rechtsboven in uw dashboard ziet en tik vervolgens op Groep in de vervolgkeuzelijst.
 • Klik vervolgens op de groep die u wilt verbinden.
 • Tik vervolgens op Toevoegen
 • Blader in de groepsinstellingen omlaag naar het gedeelte Apps en klik op Apps toevoegen. Selecteer de app en klik vervolgens op Toevoegen en Klaar.
 • Ga naar je app-account en je zou de Facebook-groep moeten kunnen zien waarmee je bent verbonden.

Volg deze stappen om in meerdere groepen tegelijk te posten.

post in multiple facebook groups at once2

 • Voeg de groepen toe die u wilt beheren vanuit het app-dashboard van het derde deel
 • Selecteer de groepen
 • Maak je berichten
 • Plan de datum en tijd waarop u uw bericht wilt delen
 • Dat is het! Je bent klaar om je bericht met meerdere groepen tegelijk te delen.

Nu je weet hoe je in meerdere Facebook-groepen tegelijk kunt posten, wat houdt je nog te wachten? Ga je gang en deel je berichten!

Eenvoudige stappen om in meerdere Facebook-groepen tegelijk te posten. Gelukkig duurt het niet lang om deze oplossingen te implementeren. Neem contact op met deskundige Facebook Wachtwoord Vergeten support-medewerkers als je extra hulp nodig hebt bij het probleem.

 

 

 

 

 

View older posts »

Search

Comments

There are currently no blog comments.