Menu
header photo

Title

Subtitle

Oplossing: standaard Google-account verandert niet

Chrome heeft de mogelijkheid verloren om het standaardaccount handmatig te wijzigen als gevolg van Google-wijzigingen. Gebruikers kunnen hun standaard Gmail-account eenvoudig vóór deze upgrade wijzigen door uit te loggen bij het huidige standaardaccount. Het standaardaccount was ingesteld op account nummer twee, waarop eerder was aangemeld. Na een Google-upgrade kunt u uw standaard Google-account echter alleen wijzigen door uit te loggen bij alle andere Google-accounts.

Deze functie werkt echter niet voor gebruikers van Google Chrome. Chrome's ingebouwde automatische synchronisatie is de oorzaak van dit probleem.

Uitloggen bij alle Gmail-accounts

Uitloggen bij alle Google-accounts is de ideale manier om het standaard Google-account te wijzigen. Dit is de strategie die op alle internetfora wordt aanbevolen. Hoewel deze methode veel wordt gebruikt, zijn er een paar extra stappen voor Google Chrome. Raadpleeg de volgende oplossing als u Chrome gebruikt en uw standaardaccount wilt wijzigen. Als u een andere browser gebruikt, voert u deze stappen uit:

  1. Open een Gmail-account. Klik in de rechterbovenhoek op de profielfoto.
  2. Scroll naar beneden en klik op Afmelden bij alle accounts.

3. Het eerste account waarmee u zich aanmeldt, is uw standaard Google-account.

Uitloggen bij alle Gmail- en Chrome-accounts

Zoals eerder gezegd, is de beste en meest aanbevolen aanpak om uit te loggen bij alle accounts. Deze optie werkt niet voor bepaalde mensen. De oorzaak van dit probleem is dat het standaardaccount ook dient als gebruikersaccount voor Chrome. Veel gebruikers zijn zich hier niet van bewust. Uitloggen bij alle Gmail-accounts, evenals bij Google Chrome, is de oplossing voor dit probleem. Om dit te bereiken,

TIP VOOR EXPERTS: Als het probleem met uw computer of laptop/notebook te maken heeft, gebruik dan Restoro Repair om de repositories te scannen en eventuele corrupte of ontbrekende bestanden te vervangen. Dit werkt in de overgrote meerderheid van de gevallen waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken.

  1. Open een Gmail-account. Klik in de rechterbovenhoek op de profielfoto.
  2. Scroll naar beneden en klik op Uitloggen bij alle accounts.
  3. Klik na deze stap op de balk met drie stippen voor Chrome en klik op Instellingen

4 Klik op Uitschakelen onder Jij en Google.

Selecteer Bladwijzers, geschiedenis, wachtwoord en meer wissen van dit apparaat.

6 Hiermee worden alle gepersonaliseerde instellingen van dat account uit Chrome verwijderd.
7 U kunt vervolgens inloggen bij Gmail en Chrome met het gewenste account als uw standaardaccount.
8 Deze oplossing hangt af van of u uw persoonlijke instellingen wilt behouden of niet.

TIP: Als geen van de bovenstaande methoden heeft gewerkt, raden we aan om Restoro Repair Tool te gebruiken, dat repositories kan controleren en corrupte en ontbrekende gegevens kan repareren. Dit werkt in de overgrote meerderheid van de gevallen waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro maximaliseert ook de prestaties van uw systeem. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken.

Dit brengt ons tot de conclusie van dit bericht, waar we hopen dat de hierboven verstrekte informatie u zal helpen oplossen: standaard Google-account verandert niet. Als de fout om wat voor reden dan ook aanhoudt of als de gebruiker onze hulp nodig heeft, moet de gebruiker contact opnemen met ons ondersteuningspersoneel van Google bellen. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.