Menu
header photo

Title

Subtitle

Geld overmaken met een Visa-kaart naar PayPal

How to Transfer Money With a Visa Card Into PayPal

PayPal is een gebruiksvriendelijke en veilige dienst voor online bankieren die voor verschillende online geldtransacties kan worden gebruikt. PayPal helpt uw gevoelige financiële informatie te beschermen door een veiligheidsbarrière te creëren tussen u en de mensen en bedrijven van wie u geld verzendt en ontvangt. U kunt sommige rekeningen betalen, deposito's ontvangen, doneren aan liefdadigheidsorganisaties, internationaal geld overmaken en geld sturen naar iedereen met een e-mailaccount, naast het doen van veiliger online aankopen. U kunt dit alles en meer doen zonder dat u uw bankrekeninggegevens aan een heleboel verschillende mensen hoeft te geven. Je hebt geen saldo op je PayPal-rekening nodig zolang je een geverifieerde bankrekening of creditcard hebt die eraan is gekoppeld.

TIPS

U kunt een bankpas of creditcard rechtstreeks aan PayPal koppelen als u uw e-commercestrategie wilt vereenvoudigen. Wanneer u deze online service gebruikt om een transactie uit te voeren, kunnen betalingen rechtstreeks van uw bankpas of creditcard naar het betreffende bedrijf worden overgemaakt, waarbij PayPal optreedt als tussenpersoon.

Voeg een kaart toe aan uw account

Om PayPal voor transacties te gebruiken, moet u eerst de creditcard aan uw account toevoegen. Ga naar uw Paypal-account en log in. Selecteer "Profiel" in het vervolgkeuzemenu. "Financiële informatie" en "Credit/Debit Card" moeten worden geselecteerd. "Een kaart toevoegen" is de optie om te kiezen. Vul de gevraagde kaartgegevens in. Klik op "Kaart toevoegen" om te bevestigen. PayPal zal een bescheiden aanbetaling en afschrijving van uw kaart doen.

Verifieer uw creditcard

Nadat u uw creditcard aan PayPal heeft toegevoegd, controleert u nogmaals of het uw kaart is en of PayPal de juiste informatie heeft. Bekijk uw creditcardafschrift (online of op papier) en noteer de exacte bedragen voor elke PayPal-transactie. Log vervolgens weer in op uw PayPal-account en ga naar "Profiel" onder "Mijn account". Selecteer "Bevestigen" onder het tabblad "Bankrekeningen". Om uw eigendom van de creditcard te bevestigen, moet u de bedragen van de minimale aanbetaling en aftrek invoeren.

Geld toevoegen met uw creditcard

Log in op uw PayPal-rekening en klik op "Geld overmaken" onder uw saldo op de startpagina om dollars toe te voegen van uw saldo op uw tegoedrekening. Selecteer "Geld aan uw saldo toevoegen" op het volgende scherm. Klik op "Verzenden" nadat u het bedrag hebt ingevoerd dat u van uw Visa-kaart wilt overboeken. Binnen 3 tot 5 dagen zou uw geld beschikbaar moeten zijn. Het is vermeldenswaard dat een creditcard slechts aan één PayPal-account tegelijk kan worden gekoppeld. Sommige creditcards komen in aanmerking voor snelle bevestiging, vooral als u online toegang heeft tot uw account. Als dit het geval is, kan de bevestiging binnen enkele minuten worden voltooid.

Inmiddels zou u de hierboven beschreven technieken moeten kunnen gebruiken om geld over te maken met een Visa-kaart naar PayPal. Als u echter vragen, opmerkingen of opmerkingen heeft, neem dan onmiddellijk contact met ons op via Paypal bellen. Wij zijn een technologische krachtpatser die de klok rond werkt om de best denkbare probleemondersteuning te bieden. Aarzel dus niet om op elk moment contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft!

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.