Menu
header photo

Title

Subtitle

Hoe gelabelde foto's zichtbaar te maken op Instagram

Instagram maakt het relatief eenvoudig om getagde foto's van je profiel te verbergen, maar uitzoeken hoe je ze zichtbaar kunt maken, kan een beetje graven vergen. Hoewel u niet meerdere getagde foto's tegelijk zichtbaar kunt maken, kunt u wel snel elke afzonderlijke foto zichtbaar maken, zolang u weet wie deze heeft gepost. Dit artikel leert je hoe je getagde foto's zichtbaar kunt maken op je Instagram-profiel.

Stappen

Image titled Unhide Tagged Photos on Instagram Step 1

1 Instagram openen. Deze app heeft een wit camerapictogram op een veelkleurige achtergrond.

Image titled Unhide Tagged Photos on Instagram Step 2

2. Ga naar het profiel van de persoon die de foto heeft geplaatst. U kunt dit doen door naar de linkerbenedenhoek van het scherm te gaan en op het vergrootglassymbool te klikken en vervolgens hun naam in het zoekveld te typen. Om hun afbeeldingen te zien, tik je op het juiste profiel zodra je het hebt gevonden.

  • Als je niet meer weet wie de geheime foto heeft ingediend, tik je op de hartknop in de rechterbovenhoek van de startpagina en blader je door je meldingen om deze te ontdekken.

Image titled Unhide Tagged Photos on Instagram Step 3

3 Om de geheime foto te onthullen, tikt u erop. Tik op het vierkante voorbeeld van de foto die je hebt verborgen als je op het profiel van de poster staat. Tik op het vierkante voorbeeld van de foto aan de rechterkant van het scherm als je door je meldingen bladert.

Image titled Unhide Tagged Photos on Instagram Step 4

4 Druk in de rechterbovenhoek op de drie stippen. Dit zal een menu openen met tal van alternatieven voor dat specifieke bericht. [1]

  • U kunt ook Weergeven op mijn profiel selecteren nadat u op uw tag op de foto hebt getikt.

Image titled Unhide Tagged Photos on Instagram Step 5

5 Tik op Tagopties. Er verschijnt een nieuw pop-upmenu onder aan het scherm.

Image titled Unhide Tagged Photos on Instagram Step 6

6 Selecteer Weergeven op mijn profiel in het vervolgkeuzemenu. Tik rechtsonder op je profielfoto en sleep naar beneden om te vernieuwen om te zien of het bericht met succes zichtbaar is gemaakt. Zoek vervolgens naar het bericht door op het pictogram van een persoon in een vak in het midden van het scherm te tikken.

U zou nu de fasen moeten hebben voltooid en we hopen dat u uw taak kunt voltooien zoals gevraagd. Als je echter problemen ondervindt, neem dan direct contact op met het telefoonnummer van de klantenservice van Instagram bellen nederland. De professionals zullen u vervolgens aanvullende instructies en begeleiding geven.

 

 

 

 

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.