Menu
header photo

Title

Subtitle

Hoe Instagram Beroemd te worden

 

Vroeger draaide alles om contact maken met je vrienden, maar de laatste tijd is het veranderd. Nu kunt u het gebruiken om andere mensen te vinden met dezelfde interesses, hobby's en passies om uw verhaal mee te delen. Sommige mensen zijn er zelfs in geslaagd om van Instagram hun fulltime baan te maken, door merkdeals en engagement te gebruiken om IRL geld te verdienen. Als het delen van je verhaal met een groot publiek op Instagram je aanspreekt, kun je contact opnemen met je community en contact maken met anderen terwijl je jezelf de hele tijd trouw blijft.

Methode 1 Je Instagram-niche ontwikkelen

Image titled Become Instagram Famous Step 1

1. Zoek uit waar je echt in geïnteresseerd bent. De meeste Instagram-beïnvloeders posten niet om likes en volgers te krijgen; ze doen dit om hun persoonlijke verhalen en standpunten te delen. Bedenk waarom je een breder publiek wilt trekken en wat je als Instagram-beïnvloeder al zittend op tafel zou kunnen zetten.

 • Als je een passie hebt voor fotografie, kun je verschillende foto's en stijlen delen om mensen te leren hoe ze hun eigen foto's kunnen maken.
 • Misschien heb je een passie voor mode en beauty en wil je netwerken met andere mensen om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.

Image titled Become Instagram Famous Step 2

2 Bekijk enkele van de meest populaire Instagram-profielen om te zien wat werkt. Het is altijd de moeite waard om naar grotere Instagram-accounts te kijken om te zien wat ze goed doen. Probeer te zoeken naar accounts die je kent en leuk vindt om te zien hoe vaak ze posten, wat voor soort posts ze plaatsen en welke hashtags ze gebruiken.

 • U kunt zoeken op uw favoriete hashtags om accounts te vinden met uw specifieke interesses in gedachten

Image titled Become Instagram Famous Step 3

3 Ontdek uw vakgebied. Bedenk wat u het Instagram-platform kunt bieden dat niemand anders doet. Misschien heb je een hilarische foodblog waar je restjes gebruikt om nieuwe maaltijden te maken. Misschien heb je een modeblog waar je oude kleding recycleert tot nieuwe. Wat het ook is, probeer iets te vinden waarmee je je kunt onderscheiden van de massa, zodat je niet verdwaalt. [3]

 • Zorg ervoor dat je een onderwerp kiest waar je echt gepassioneerd over bent. Het voelt minder als werk als je plezier hebt in wat je doet.

Image titled Become Instagram Famous Step 4

4 Upload in plaats van een logo een persoonlijke profielafbeelding. Zelfs als je probeert een merk op Instagram te vestigen, hebben logo's de neiging om volgers uit te schakelen. Kies in plaats daarvan een profielfoto die zowel je gezicht als je persoonlijkheid weerspiegelt. Het heeft een persoonlijker gevoel en het laat je volgers zien dat je een echt persoon bent. [4]

 1. Zorg ervoor dat je profielfoto scherp, scherp en goed belicht is. Het maakt niet uit of het een selfie of een portret is, als je er maar goed uitziet en je goed voelt!
 2. Als je nog geen Instagram-account hebt, kun je er binnen enkele minuten een aanmaken door de app uit de App Store te installeren.

Image titled Become Instagram Famous Step 5
5 Blijf bij een thema. Dit is een soortgelijk concept als het vinden van uw niche en het vullen ervan. Als mensen je volgen, verwachten ze waarschijnlijk soortgelijke berichten als wat je al hebt gedaan, dus als je eenmaal een onderwerp hebt gekozen, blijf daar dan bij.[5]

 • Je foto's hoeven er niet allemaal hetzelfde uit te zien, maar ze moeten wel samenhangend aanvoelen.
 • Bent u een fijnproever? Focus dan op voedselgerelateerde foto's.
 • Ben je een modejunkie? Focus op kleuren, stijlen en trends.
 • Hou je van een bepaald spel of boekenreeks? Maak er creatieve foto's van en post het op Instagram!

Methode 2 Uw verhaal vertellen

Image titled Become Instagram Famous Step 6

1 Authentieke, echte dingen moeten worden geplaatst. Iemand die je volgt, wil via je berichten weten wie je bent en wat je zegt. Creëer een fris, uniek en eerlijk verhaal met je Instagram-account. Voeg 'cliffhangers' toe aan je foto's om ervoor te zorgen dat kijkers meer willen zien. [6]
U kunt bijvoorbeeld uw reis naar een nieuwe locatie, het aftellen naar een groot evenement of uw avontuur met een nieuw huisdier vastleggen.

 1. Elk Instagram-account heeft een eigen manier om hun verdieping te vertellen, dus je kunt het aanpassen aan je behoeften.
 2. Door persoonlijk te worden met je volgers, kunnen ze je zien als een echt persoon in plaats van alleen een handvat.

Image titled Become Instagram Famous Step 7

2 Maak foto's met een hoge resolutie. Omdat Instagram in de eerste plaats een platform voor het delen van foto's is, zijn uw foto's uiterst cruciaal. Zorg ervoor dat je een goede camera gebruikt (een recent model smartphone zou voldoende zijn) en dat je foto's haarscherp en duidelijk zijn. [7]

 • Als je zelfportretten maakt, overweeg dan om in een statief te investeren, zodat je een zelfontspanner op je telefoon kunt gebruiken.

Image titled Become Instagram Famous Step 8

3 Maak veel foto's, maar deel alleen de mooiste. Is het niet zo dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit? Als je besluit iets te fotograferen, wees dan niet bang om veel foto's te maken en verwijder de foto's die niet goed uitkomen. Je fans verdienen het beste, dus geef ze wat ze willen! [8]

 • Het is altijd beter om te veel foto's te maken dan te weinig.
 • Wees niet bang om er creatief mee om te gaan! Probeer verschillende hoeken en focus uit om nieuwe, interessante foto's te vinden.

Image titled Become Instagram Famous Step 9

4 Maak gebruik van een ander fotobewerkingsprogramma. De ingebouwde bewerkingstools op Instagram zijn handig, hoewel ze relatief beperkt zijn. Er zijn een aantal extra apps die uw werk kunnen verbeteren. Installeer een goed beoordeelde foto-editor uit de app store om je feed een nieuw leven te geven. [9]

 • Probeer VSCO Cam, Adobe Lightroom, Prisma, Aviary of Snapseed voor fotobewerking van hoge kwaliteit.
 • Met deze bewerkingsprogramma's kun je sleutelen aan het kader, de focus, de hooglichten, de schaduwen en meer. Experimenteer met elk ervan totdat je er een vindt die je het leukst vindt.

Image titled Become Instagram Famous Step 10

5 Wees spaarzaam met filters. Ben je ooit naar een foto in je feed gescrold die zoveel filters had dat je nauwelijks kon zien wat het was? Die berichten zijn niet erg boeiend omdat ze maskeren wat er daadwerkelijk op de foto staat. Je kunt zeker filters op je foto's plaatsen, maar doe het subtiel en gebruik er nooit meer dan één.[10]

 1. Het hebben van uniforme kleuren en effecten op de meeste van uw foto's is een geweldige manier om een esthetiek te ontwikkelen.
 2. Sommige Instagram-gebruikers kiezen ervoor om nooit filters te gebruiken om de natuurlijke schoonheid van hun foto's te benadrukken.

Image titled Become Instagram Famous Step 11

6 Eindig met een creatief bijschrift. Het is tijd om je publiek met woorden te betrekken als je eenmaal een geweldige foto hebt gemaakt. Neem even de tijd om na te denken over wat u wilt zeggen en schrijf vervolgens een slimme, intrigerende beschrijving bij uw foto. Het draait allemaal om eerlijk en trouw aan jezelf zijn, dus wees niet bang om persoonlijk te worden. [11] Je mag de verdieping achter de foto vertellen, zoals waarom je de foto nam of wat er gebeurde vlak voor of nadat de foto werd genomen.

Image titled Become Instagram Famous Step 12
7 Gebruik de tool Instagram Stories om momenten te delen. Instagram, dat is geïnspireerd op Snapchat, stelt gebruikers nu in staat om foto's en video's te plaatsen die binnen 24 uur verdwijnen. Verhalen worden niet opgeslagen in je Instagram-feed, dus gebruik deze functie om alle dingen te delen die niet helemaal passen bij de rest van je account. Je verhalen verschijnen bovenaan de feeds van je volgers

 • Je kunt nog steeds momenten delen die passen bij je niche waar je volgers in geïnteresseerd zijn, maar de foto's hoeven niet van hoge kwaliteit te zijn.

Methode 3 Uw community ontwikkelen

Image titled Become Instagram Famous Step 13

1. Gebruik hashtags die relevant zijn. Houd in de gaten wat populair is en voeg hashtags toe aan al je afbeeldingen. Veel Instagram-gebruikers gebruiken hashtags om nieuwe mensen te vinden die ze kunnen volgen, en het gebruik van de juiste hashtags garandeert dat mensen die op zoek zijn naar jouw type inhoud je ook kunnen vinden. [13]

 • Tags als #hiking, #method, #exploregon, #camping en #mtranier kunnen worden gebruikt door iemand die afbeeldingen publiceert van wandeltochten in de Pacific Northwest.
 • Gebruik de hashtags #illustratoren, #artistsofinstagram, #penandink en #womanartists bij het plaatsen van je illustraties.
 • Je kunt ook je eigen hashtag maken met je naam of het handvat van je Instagram-account, en vervolgens je volgers aansporen om deze ook in hun berichten te gebruiken.
 • Zorg ervoor dat je hashtags relevant zijn en onthoud dat je er niet meer dan 30 kunt gebruiken. Als je veel hashtags gebruikt die niets met je foto te maken hebben, kan Instagram je bericht als spam markeren.

Image titled Become Instagram Famous Step 14

2 Volg Instagram-accounts die vergelijkbaar zijn met de jouwe. Voeg Instagram-gebruikers wiens afbeeldingen je leuk vindt toe aan je lijst met mensen die je wilt volgen. Probeer elke keer dat je op Instagram gaat commentaar te geven en foto's leuk te vinden, zodat je kunt communiceren met de mensen die je volgt. Het is vrij moeilijk om populair te worden op Instagram zonder interactie met en het uitwisselen van likes met andere gebruikers, en het duurt niet lang. [14]

Probeer geen onduidelijke of irrelevante opmerking achter te laten op de post van iemand anders. Denk na over het soort feedback dat je zou willen krijgen, en schrijf dan iets vergelijkbaars.

Image titled Become Instagram Famous Step 15
3 Koppel uw Instagram-account aan Facebook.
Je hebt waarschijnlijk een vast aantal vrienden die je zouden willen volgen. Volg je Facebook-vrienden op Instagram om hopelijk nieuwe volgers te krijgen die je IRL kennen.[15]

 • Als je echt goede vrienden met iemand bent, kun je ze zelfs vragen om je uit te schreeuwen op hun Instagram-verhaal.

Image titled Become Instagram Famous Step 16

4 Upload Instagram-foto's naar uw andere sociale-mediaprofielen. Wanneer u klaar bent om een nieuwe foto te delen, gaat u naar "Delen" en kiest u uw favoriete sociale media-keuze en voert u vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Hiermee wordt je Instagram-foto gedeeld met je andere volgers op sociale media, zodat ze je kunnen volgen op Instagram.[16]

 • Hierdoor kunnen je Facebook-vrienden en familie berichten van je Instagram-account zien.

Image titled Become Instagram Famous Step 17

5 Plaats materiaal dat alleen op Instagram te vinden is. Hoewel het delen van Instagram-foto's op Facebook of je blog je zal helpen nieuwe volgers te krijgen, moet je sommige inhoud exclusief op Instagram houden. Herinner je Facebook- of blogvolgers eraan dat je een Instagram-account hebt waar ze nieuwe foto's kunnen zien. Laat je Instagram-account een plek zijn waar mensen meer te weten kunnen komen over een ander aspect van jou.

 • Dit kan je vrienden en familie op Facebook ook de kans geven om inhoud van je Instagram te zien.

Image titled Become Instagram Famous Step 18

6 Moedig je volgers aan om hun vrienden te taggen. Als je iets grappigs plaatst, ondertitel het dan met zoiets als: "Tag drie vrienden die dit grappig zouden vinden!" Wanneer mensen hun vrienden taggen op je foto's, zullen hun vrienden je foto bekijken en deze meestal leuk vinden of je gaan volgen.[18]

 • Je kunt ook ondertitels proberen zoals "Tag iemand die deze outfit zou rocken" of "Tag iemand die vandaag moet lachen."

Image titled Become Instagram Famous Step 19

7 Wanneer u afbeeldingen publiceert, is het een goed idee om uw locatie te geotaggen. Met geotagging kunnen mensen zien waar je was en andere afbeeldingen zien die op die locatie zijn gemaakt door een locatielink toe te voegen aan de bovenkant van je Instagram-foto's. Dit is een geweldige techniek om nieuwe volgers te krijgen, maar houd er rekening mee dat geotags je exacte positie aan de hele wereld onthullen. Als je thuis bent of ergens anders waar je niet persoonlijk gevonden wilt worden, vermijd dan geotagging. [19]

 • Dit is een geweldige functie om in natuurfoto's te gebruiken om te laten zien waar je bent en wat je fotografeert.

Methode 4 Uw volgers betrokken houden

Image titled Become Instagram Famous Step 20

1 Moedig uw volgers aan om met u te communiceren om uw account uit te breiden. Het is fantastisch om volgers te hebben, maar het is veel beter om volgers te hebben die je afbeeldingen leuk vinden en erop reageren. Wanneer mensen je berichten leuk vinden en erop reageren, deelt Instagram ze automatisch met andere mensen, waardoor de zichtbaarheid van je merk toeneemt. [20]

 • Dit is waarom het nooit een goed idee is om valse volgers te krijgen, alleen om je statistieken te verbeteren. Valse volgers zullen waarschijnlijk niet reageren op uw materiaal, waardoor ze niet effectief zijn voor het ontwikkelen van uw account.

Image titled Become Instagram Famous Step 21

2 Update regelmatig. Je krijgt meer volgers als je vaker post. Je fans volgden je omdat ze wilden zien wat je te zeggen had, dus blijf posten, maar overdrijf niet.

 • Als het makkelijker is, probeer dan een boekingsschema te maken en je eraan te houden.
 • Als je wilt voorkomen dat de feeds van je volgers rommelig worden, probeer dan Instagram Stories in plaats van meer dan 2-3 foto's of video's per dag te posten.

Image titled Become Instagram Famous Step 22

3 Begin een dialoog met je fans. Wanneer je foto's publiceert, geef dan een bijschrift met een vraag voor je volgers. Maak de vraag tot nadenken stemmend of onderhoudend. Je bericht wordt populairder naarmate meer mensen op je vraag reageren. [22]

 • Als je een foto van je ochtendkoffie publiceert, informeer dan wat de normale koffie van je volgers bestelt.
 • Vraag je volgers wat ze vinden van het nieuwe product dat je hebt gebruikt als je een cosmetica-look presenteert.
 • Als je een foto van de natuur deelt, vraag je volgers dan waar ze naartoe willen.

Image titled Become Instagram Famous Step 23

4 Mensen die opmerkingen over uw afbeeldingen achterlaten, moeten worden beantwoord. Om rechtstreeks op hen te reageren, typt u het "@"-symbool gevolgd door hun Instagram-handvat. Dit laat iedereen zien dat je een nuchter persoon bent die graag met je volgers omgaat. [23]

 • Het kan ook nuttig zijn om opmerkingen van anderen voor u te waarderen, vooral als u niet in staat bent om met een schriftelijke reactie te komen.
 • Image titled Become Instagram Famous Step 24

5 Vermeld in je bijschriften andere Instagram-gebruikers. Als je bijvoorbeeld een momentopname maakt in een restaurant, neem dan de Instagram-handle van het restaurant (bijvoorbeeld @olivegarden) op in de beschrijving. Maak een snapshot en onderschrift het met "Ik dacht aan jou, @[gebruiker]!" als je iets ziet dat je aan een andere Instagram-gebruiker doet denken. Als je geluk hebt, deelt die persoon je artikel op hun verdieping, waardoor je bereik groter wordt. [24]

 • U kunt ook merktags in uw berichten gebruiken om ervoor te zorgen dat mensen uw afbeelding zien.

Image titled Become Instagram Famous Step 25

6 Organiseer een wedstrijd. Als je een creatief idee hebt en wat fans, laat je community dan groeien door een prijs weg te geven in ruil voor vind-ik-leuks en volgers. Kies een prijs die het waard is om te winnen, deel er een foto van op Instagram en moedig je volgers aan om de foto leuk te vinden om mee te doen. Wanneer de wedstrijd eindigt, kies je een willekeurige volger om de prijs te winnen![25]

 • Moedig je volgers aan om hun vrienden te taggen, zodat ze ook aan je wedstrijd kunnen deelnemen.

Je kunt Instagram Famous worden door deze procedures te volgen. Als je dit echter nog steeds niet kunt doen of problemen ondervindt, neem dan contact op met Instagram bellen om je problemen op te lossen. We hebben een toegewijde staf van experts die onvermoeibaar werken om u te helpen. Wij zullen u helpen bij het oplossen van eventuele problemen die u heeft.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.