Menu
header photo

Title

Subtitle

Hoe Instagram-volgers organisch te laten groeien

Wil je het aantal mensen dat je volgt op Instagram vergroten? Terwijl sommige producenten volgers en likes kopen, kunnen kunstmatige volgers de reputatie van uw merk aantasten en uw betrokkenheidspercentage verminderen. Daarom hebben we deze lijst met nuttige tips samengesteld om in contact te komen met echte mensen die van je materiaal zullen genieten! Deze wikiHow leert je hoe je op natuurlijke wijze Instagram-volgers kunt krijgen en hoe je boeiende inhoud voor je nieuwe volgers kunt maken.

1 Instagram-rollen maken

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 5

De Instagram-video van 60 seconden In de Instagram-app staan de rollen centraal. Door je eigen rollen te maken, kun je je bereik uitbreiden buiten je gebruikelijke foto- en videoposts, wat nieuwe volgers kan aantrekken, dankzij de sterke promotie van rollen op Instagram. Volgens Instagram's Creators-blog zijn rollen die gedijen grappig en opwindend, inspirerend en bevatten ze creatieve effecten en filters, evenals muziek uit de Instagram-collectie en verticale video. [1]

 1. Sommige soorten haspels, zoals wazige haspels, haspels die overladen zijn met te veel merken of te veel informatie, en haspels die zijn geüpload met randen, worden niet aanbevolen door Instagram.
 2. Het delen van een rol in je verhaal nadat het is gepost, verhoogt de interactie en vergroot de kans dat je rol wordt opgemerkt.

2 Ken uw doelgroep.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 1

Met wie probeer je contact te maken? Je moet een duidelijk beeld hebben van wie je wilt aantrekken voordat je nieuwe volgers kunt aantrekken. Houd rekening met de leeftijdsgroep, demografie, regio en interesses van de mensen die u wilt aantrekken terwijl u inhoud voor hen maakt.

Als je al een loyale aanhang hebt, vermijd dan het creëren van inhoud die hen van je vervreemdt. Het is cruciaal om je huidige volgers tevreden te houden om nieuwe te krijgen!

3 Bouw een betrokken gemeenschap op.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 2

Versterk de banden die je momenteel hebt met degenen die je al volgen. Betrokken zijn bij je volgers (en hen aanmoedigen om met elkaar om te gaan) is een uitstekende methode om een community op te bouwen waar anderen lid van willen worden. Start dialogen en reageer in het openbaar op je fans in plaats van alleen maar dingen te posten. Door deel te nemen aan de community die je creëert, creëer je geloofwaardigheid en loyaliteit.

 • Vergeet niet je inbox te checken! Aandachtig reageren op directe berichten laat zien dat je aandacht hebt voor je fans.

4 Perfectioneer uw esthetiek.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 3

Instagram-gebruikers willen visueel aantrekkelijk materiaal zien. Zelfs als je Instagram gebruikt om een bedrijf of dienst te promoten, is het constant produceren van hoogwaardig beeldmateriaal net zo cruciaal als het product zelf. Mensen zijn meer geneigd je te volgen als ze genieten van wat ze zien in je berichten en op je profiel.

5 Neem relevante trefwoorden op in uw profiel.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 4

Maak het mensen gemakkelijk om u te vinden via Zoeken. Net als het groeien van verkeer voor een website, is ook SEO (Search Engine Optimization) belangrijk op Instagram.

Wanneer mensen op Instagram naar trefwoorden zoeken, zijn ze waarschijnlijk op zoek naar accounts om te volgen. Door de juiste trefwoorden in je bio te gebruiken, kunnen anderen je vinden wanneer ze die trefwoorden in de zoekfunctie van Instagram typen.

6 Verbeter uw kansen om op de Explore-pagina te verschijnen.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 6

Instagram doet suggesties om gebruikers te helpen bij het vinden van nieuwe inhoud. Om je persoonlijke Explore-pagina te bekijken, tik je op het vergrootglas onderaan Instagram en bedenk je waarom Instagram dacht dat je deze inhoud geweldig zou vinden.

 • Welke veranderingen zou je in je eigen materiaal kunnen aanbrengen om ervoor te zorgen dat het aan de juiste mensen wordt aanbevolen? Volgen de accounts die je volgt op je Explore-pagina jou ook? Gebruik je hashtags die je opzoekt? Relevant voor berichten waar je interactie mee hebt gehad of die je leuk vond?
 • Maak alleen originele, hoogwaardige, gerichte inhoud die Instagram graag deelt. Instagram zal geen seksueel expliciete inhoud aanbevelen, inhoud die schade of zelfbeschadiging promoot, gezondheidsgerelateerde claims, wedstrijden of clickbait. [3]

7 Gebruik hashtags in de bijschriften van je berichten, niet in reacties.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 7

Door relevante hashtags in uw bijschriften op te nemen, kunt u ervoor zorgen dat u de juiste mensen bereikt. Gebruik een combinatie van 3 tot 5 speciale, gespecialiseerde en bekende hashtags bij het toevoegen van hashtags om ervoor te zorgen dat je een groot publiek bereikt. [4] Hashtags verschijnen alleen op de zoekpagina als ze worden gebruikt in ondertitels, dus gebruik ze niet in afzonderlijke opmerkingen. [5]

8 Volg relevante Instagram-accounts.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 8

Wees niet bang om het initiatief te nemen en de eerste stap te zetten. Volg enkele andere producers die soortgelijk materiaal als jou maken, en ze zouden je terug kunnen volgen! Volg niet een groot aantal individuen tegelijk, omdat dit ertoe kan leiden dat u behoeftig lijkt voor volgers. De personen die u volgt, moeten representatief zijn voor uw bedrijf en inhoud.

 • Maak connecties met de personen die je volgt. Door in contact te komen met andere Instagram-producenten die uw interesses delen en een groot aantal volgers hebben, vergroot u uw kansen om aanbevolen te worden aan hun volgers.
 • Bekijk wie je favoriete makers volgen en wat ze van plan zijn. Als je iemand tegenkomt wiens materiaal vergelijkbaar is met dat van jou, bied hem dan een follow-up aan.

9 Start tot nadenken stemmende gesprekken met uw berichten.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 9

Uw afbeeldingen en video's zijn slechts een deel van de puzzel. Creëer een doordacht bijschrift voor elk bericht dat een reactie zal uitlokken. Stel open vragen en reageer op de ideeën van mensen om deelname aan te moedigen. Mensen zullen willen deelnemen aan het gesprek als ze merken dat uw berichten levendige reacties uitlokken.

10 Plaats inhoud die mensen willen delen.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 10

Maak deelbare foto's en video's om de vrienden van uw huidige volgers te bereiken. Je zou een verrassend aantal volgers kunnen verdienen als je materiaal genereert dat mensen willen delen met hun vrienden en familie. Berichten met visueel aantrekkelijke statistieken, het laatste nieuws en zelfs charmante of hilarische memes worden vaak gedeeld. [6]

 • Zorg ervoor dat het deelbare materiaal d
 • at u ontwikkelt, consistent is met uw merk en uiterlijk.
 • Blijf op de hoogte van de laatste trends om te zien welk soort materiaal populair is en hoe u er uw eigen perspectief op kunt geven.

11 Gebruik locatietags om doellocaties te bereiken.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 11

Wanneer u berichten maakt, gebruikt u uw locatie als een tag om personen aan te trekken die in dat gebied geïnteresseerd zijn. Omdat je met Instagram Zoeken naar specifieke gebieden kunt zoeken, kun je gebruikmaken van locatietags. Tag een specifiek gebied wanneer u iets plaatst waarin het wordt genoemd, vooral als u een echte winkel heeft.

 • Als u uw locatie aan uw profiel toevoegt als u een Business- of Creator-account heeft, zorgt u ervoor dat de lokale bevolking de grootste kans heeft om uw inhoud te vinden tijdens het zoeken.

12 Promoot uw Instagram-account op andere sociale netwerken.

Image titled Grow Instagram Followers Organically Step 12

Je Instagram-volgers zullen het net zo leuk vinden als je Twitter- en Facebook-volgers. Mensen kunnen je niet ontdekken als ze niet weten dat je Instagram-account bestaat! Voeg een link naar uw Instagram-profiel toe aan uw blog, website en andere sociale-mediasites.

 • Je kunt Instagram-inhoud insluiten in je blogberichten als je die hebt.
 • Voeg een link naar uw Instagram-account toe aan uw e-mailhandtekening, zodat ontvangers uw foto's kunnen zien.

Als je problemen hebt met het organisch laten groeien van Instagram-volgers, volg dan deze eenvoudige instructies. Je kunt het zonder problemen gebruiken. Als de stappen niet acceptabel zijn voor de gebruikers. Gebruikers die onmiddellijke hulp nodig hebben, kunnen contact opnemen met het ondersteuningspersoneel van Instagram nederland. Experts helpen u uw probleem binnen enkele seconden op te lossen en bieden u binnen werkuren een oplossing.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.