Menu
header photo

Title

Subtitle

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal

PayPal is tegenwoordig een van de meest gebruikte betalingsplatforms, waardoor het gemakkelijker wordt om online goederen en diensten te kopen. PayPal is niet alleen een betalingsverwerkingsservice, maar u kunt ook controleren of het product dat u hebt gekocht, het product is dat u wilde hebben. Als het je niet bevalt, kun je gemakkelijk je geld terugkrijgen.

How to Receive Money on PayPal

Hetzelfde geldt natuurlijk ook wanneer u iets online verkoopt, aangezien PayPal ervoor zorgt dat de betaling correct wordt verwerkt en u het geld op uw e-wallet ontvangt. Aangezien er veel verschillende gebruiksscenario's zijn voor het ontvangen van geld via PayPal, zal dit artikel hopelijk een aantal van de vragen beantwoorden die u over dit onderwerp zou kunnen hebben.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal zonder bankrekening

Dit is een van de meest gestelde vragen over het ontvangen van geld via PayPal. Gelukkig is het antwoord op deze vraag "nee", aangezien u geen bankrekening nodig heeft om te profiteren van de functies van het PayPal-systeem.

PayPal heeft als voordeel dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Zo simpel is het. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres. Om het openen van een PayPal-rekening te voltooien, moet u uw e-mailadres opgeven. Als je een betaling van een andere PayPal-gebruiker wilt ontvangen, geef hem dan gewoon je PayPal-e-mailadres op.

Ze kunnen je het exacte bedrag sturen dat je hebt afgesproken met het e-mailadres dat je hebt opgegeven. U kunt het geld veilig op uw PayPal-rekening laten staan zodra u de betaling heeft ontvangen. Hierdoor kunt u dezelfde PayPal-rekening gebruiken om online aankopen te doen en geld over te maken naar andere PayPal-gebruikers.

U kunt desgewenst geld opnemen van uw PayPal-rekening zonder een bankrekening te hebben. Het is niet zo eenvoudig als het verzenden of ontvangen van geld tussen twee PayPal-rekeningen, maar het is ook niet moeilijk. Geld opnemen van PayPal naar een Visa-betaalpas is bijvoorbeeld bijna hetzelfde als wanneer u iets online koopt. Het enige verschil is dat jij degene bent die deze keer geld ontvangt.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal van een vriend

PayPal verwerkt, zoals eerder vermeld, alle geldoverdrachten met behulp van de e-mailadressen van zijn gebruikers. Het proces voor het ontvangen van geld van een vriend verschilt afhankelijk van het feit of deze een PayPal-rekening heeft of niet.

Eerst en vooral, als uw kennis een PayPal-klant is, kunnen ze eenvoudig geld storten op uw PayPal-rekening. Als u een betaling van hen wilt aanvragen, volgt u de onderstaande instructies.

1. Log in op uw PayPal-account.

2 Klik op het tabblad 'Verzenden en aanvragen' bovenaan de pagina.

3 Voer in het veld "Namen of e-mails" het e-mailadres van uw vriend in en klik op "Volgende".

4 Voer het bedrag in dat u vraagt. Op deze pagina kunt u ook meer mensen aan dit verzoek toevoegen en er een notitie aan toevoegen.

5 Klik op "Een betaling aanvragen" en dat is alles.

6 Nu ontvangt uw vriend een betalingsverzoek op zijn PayPal-rekening en kan hij de betaling met slechts één klik uitvoeren.

Zelfs als je vriend geen PayPal-gebruiker is, kun je met PayPal nog steeds een geldverzoek naar zijn e-mailadres sturen. Ze zien instructies voor het aanmaken van een PayPal-account en het uitvoeren van de betaling zodra ze de e-mail van PayPal hebben ontvangen.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal zonder kosten

Hoewel het mogelijk is om geld te ontvangen zonder PayPal-overboekingskosten te betalen, is dit afhankelijk van een aantal voorwaarden. Het eerste dat u moet beseffen, is dat het verzenden van een geldverzoek of een factuur zonder onkostenvergoedingen onmogelijk is. De enige manier om de kosten te vermijden, is door iemand anders u geld te laten sturen via PayPal.

Wanneer u geld naar iemand verzendt, is de enige manier om de transferkosten te vermijden, door aan deze twee vereisten te voldoen:

  • De overdracht vindt plaats binnen de VS tussen twee inwoners.
  • De gebruiker die geld verzendt, maakt het over van zijn PayPal-saldo of zijn bankrekening.

Dit betekent dat als u geld ontvangt van een gebruiker in een ander land of als ze proberen hun Amerikaanse creditcard te gebruiken om dit te doen, PayPal kosten in rekening brengt voor deze transactie.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal zonder SSN

Zonder Burgerservicenummer (BSN) is het niet meer mogelijk om geld te ontvangen via PayPal. Het standpunt van PayPal over persoonlijke rekeningen is sinds maart 2019 gewijzigd. Hierin staat dat u uw burgerservicenummer moet verstrekken om het geld te ontvangen. En dit geldt ongeacht het bedrag, hoe klein ook.

Hoe u geld kunt ontvangen met de PayPal-app

Het gebruik van de PayPal-app is vrij eenvoudig. De eerste stap is om de app op je telefoon te installeren. Het is beschikbaar voor zowel mobiele Android- als iOS-apparaten.

Nadat je de app hebt geïnstalleerd, volg je de onderstaande stappen.

1 Open de PayPal-app op uw mobiele apparaat.

2 Tik op het startscherm op het pictogram "Verzoek" onder aan het scherm.

3 Voer het e-mailadres van de gebruiker in en tik op "Volgende".

4 Voer nu het bedrag in en tik op "Nu aanvragen".

En dat is alles, je hebt met succes een betalingsverzoek verzonden.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal van eBay

Het spreekt voor zich dat je zowel een PayPal- als een eBay-account moet hebben om via PayPal geld van eBay te ontvangen. Als je er nog geen hebt, ga dan naar de PayPal-website en maak een account aan, ga dan naar eBay en doe hetzelfde.

De volgende stap is om PayPal te definiëren als een van de betaalmethoden in de instellingen voor je eBay-account.

1 Open https://www.ebay.com met een webbrowser op uw computer.

2 Klik op uw naam in de linkerbovenhoek van het scherm.

3 Klik op 'Accountinstellingen'.

4 Wanneer de pagina "Mijn eBay" wordt geopend, klikt u op het tabblad "Account".

5 Klik in het gedeelte 'Betalingen' op 'PayPal-account'.

6 Volg nu de instructies op deze pagina om uw PayPal- en eBay-accounts te koppelen. Dit komt in feite neer op inloggen op uw PayPal vanaf deze pagina, en dat is het zo ongeveer.

Wanneer je een item met succes hebt verkocht, ontvangt de persoon die het heeft gekocht de betalingsinstructie van eBay. Naast verschillende aankoopgegevens, kan de koper ook je e-mailadres zien voor de PayPal-overboeking, zodat hij je de betaling gemakkelijk kan sturen.

Hoe u geld kunt ontvangen op een zakelijke PayPal-rekening

U beheert ongetwijfeld uw eigen online winkel en heeft een veilig mechanisme nodig om betalingen te accepteren als u een zakelijke PayPal-rekening opent. PayPal aan uw winkel toevoegen is eenvoudig en er hoeven slechts een paar regels HTML-code aan uw website te worden toegevoegd.

PayPal geeft een duidelijke tutorial over hoe u dit kunt doen, maar als u zich niet op uw gemak voelt om het alleen te doen, moet u mogelijk hulp inroepen van een professionele of geïnformeerde vriend.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal zonder verificatie

Als u het niet erg vindt om het geld in uw PayPal-portemonnee te houden, is er geen authenticatie vereist voor het ontvangen van geld op uw PayPal-rekening. Als u echter geld van PayPal naar een creditcard (of betaalpas) of bankrekening wilt opnemen, moet u eerst de kaart of rekening valideren.

Hoe u geld kunt ontvangen op PayPal van Facebook

Volg de volgende stappen om uw PayPal-account aan Facebook te koppelen en betalingen te kunnen ontvangen.

1 Log in op uw Facebook-account.

2 Klik op het pictogram "Account" in de rechterbovenhoek van het scherm.

3 Klik op 'Instellingen en privacy'.

4 Klik op 'Instellingen'.

5 Klik in het menu aan de linkerkant op 'Facebook Pay'.

6 Klik op 'Betaalmethode toevoegen'.

7 Klik op "PayPal" in het pop-upvenster.

8 Vanaf hier kunt u inloggen op uw PayPal-rekening.

Hoe u uw PayPal.Me-link kunt vinden

Het vinden van uw PayPal.Me-link is eenvoudig, zoals u kunt zien aan de hand van de onderstaande stappen.

1 Log in op uw PayPal-account.

2 Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3 Het tabblad "Account" wordt standaard geopend en toont uw profielinformatie en andere persoonlijke gegevens.

4 Direct onder uw naam in het gedeelte 'Profiel' zou u de link 'PayPal.Me ophalen' moeten zien.

Geld accepteren op PayPal

Wanneer iemand u geld stuurt via PayPal, gaat het geld automatisch naar uw PayPal-portemonnee. Als je nog geen PayPal-account hebt, moet je er een maken om een portemonnee te maken en het inkomende geld te accepteren. Als dat het geval is, houd er dan rekening mee dat u zich bij PayPal moet registreren met het e-mailadres waarnaar het geld is verzonden.

Betaald worden met PayPal

Nu u alle manieren kent waarop u geld op uw PayPal-rekening kunt ontvangen, is het zeker dat u de juiste voor u kunt vinden.

Is het je gelukt om betalingen op PayPal te ontvangen? Heb je nog meer suggesties over het onderwerp? Deel uw mening in de opmerkingen hieronder.

U kunt dit probleem eenvoudig oplossen door de hierboven beschreven stappen te volgen. Als u aanvullende technische assistentie nodig heeft bij het oplossen van het bovengenoemde probleem, neem dan contact op met onze ondersteuningsmedewerkers van Paypal bellen, die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar zijn.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.