Menu
header photo

Title

Subtitle

Waar kunt u betalen met Paypal Credit UK?

Het goede nieuws is dat u bijna overal met PayPal-tegoed kunt winkelen waar PayPal-betalingen worden geaccepteerd. Het is echter mogelijk dat u de service niet kunt gebruiken in winkels die aankopen voor volwassenen, wapens, alcohol of voertuigen accepteren (hoewel u er mogelijk wel voor in aanmerking komt).

Kunt u betalen met Paypal Credit UK?

In de V. Een vriend of familielid mag PayPal-tegoed niet gebruiken om betalingen naar u te verzenden.

Hoe gebruik ik mijn Paypal-tegoed in het VK?

Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot PayPal-instellingen. Selecteer het tabblad Betalingen op de pagina Instellingen. Klik op het Change Store-symbool onderaan uw lijst om uw betaalmethode te wijzigen. Als u betaalt met een PayPal-creditcard, moet u PayPal-tegoed als back-upoptie kiezen.

Kan ik Paypal-tegoed in winkels gebruiken?

Is het mogelijk om met uw creditcard te betalen met PayPal-tegoed? Op dit moment zijn PayPal-tegoedbetalingen in winkels niet mogelijk. PayPal-tegoed, dat niet is gekoppeld aan PayPal, wordt gebruikt voor tegoed op de PayPal-website. PayPal-tegoed is exclusief ontworpen voor online aankopen en als u elke maand meer dan $ 100 uitgeeft, kunt u zes maanden rentevrije financiering krijgen.

Kun je Paypal-tegoed gebruiken om te betalen?

Het gebruik van PayPal-tegoed werkt door online in te checken met PayPal. Je ontvangt het tegoed op je telefoon na het selecteren van de juiste betaalmethode.

Waarom kan ik geen Paypal-tegoed gebruiken voor mijn aankoop?

Deze anomalie kan te wijten zijn aan een onderdeel van de risicoanalyse. Omdat PayPal-tegoed niet wordt weergegeven als betalingsoptie in transacties, kunt u een andere optie kiezen of het op een later tijdstip opnieuw proberen om te zien of het werkt.

Kan ik geld van Paypal-tegoed gebruiken?

PayPal-tegoed kan nu worden gebruikt om artikelen in elke valuta te kopen. PayPal vertaalt betalingen naar Britse ponden om ze toe te passen op de kredietrekening. Die transacties verschijnen in uw lokale valuta op uw PayPal-tegoedoverzicht.

Kan ik mijn Paypal-creditcard overal gebruiken?

De PayPal Cashback Mastercard of PayPal Extras Mastercard kan worden gebruikt om aankopen te doen in winkels en online. PayPal accepteert beide Mastercards en kan als betalingsoptie worden gebruikt.

Kan ik Paypal-tegoed internationaal gebruiken?

Als u geld wilt verzenden, kunt u PayPal-tegoed gebruiken, afhankelijk van de valuta die u kiest als uw voorkeursvaluta (USD). PayPal-tegoed kan niet worden gebruikt om geld te sturen naar een vriend of familielid buiten de Verenigde Staten.

Kan Paypal-tegoed worden gebruikt in winkels?

PayPal is een van de grootste spelers op het gebied van online betalen. Hoewel PayPal kan worden gebruikt in fysieke vestigingen, accepteren ze het in de meeste gevallen niet. Als gevolg hiervan zijn PayPal-creditcardbetalingen alleen beschikbaar via internet.

Kan ik Paypal-tegoed gebruiken bij Walmart?

Met een PayPal-creditcard of betaalpas kunt u bij Walmart zowel in de winkel als online winkelen. Een opname of overboeking naar uw PayPal-rekening kost u $ 3.

Als niets in de voorgaande paragrafen u helpt bij het oplossen van het probleem, dient u contact op te nemen met de specialisten van de technische ondersteuning van Paypal bellen.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.